21-01-2015 Kanab - Las Vegas


We kunnen via 2 wegen naar Las Vegas: 'onderdoor' of via Zion NP. Het is een schitterende, zonnige dag en uiteraard kiezen we ervoor om nogmaals via de prachtige US-9 te rijden.

We profiteren ervan om ook nog eens de Valley Floor Drive te rijden tot helemaal aan het einde bij de Temple of Sinawava.We zien ook een heel grote groep mensen naar boven trekken, op weg naar Angels Landing. Ze staan net op punt om Refrigerator Canyon binnen te gaan. Merkwaardig toch dat onze Aziatische vrienden zich zelfs hier in grote groepen verplaatsen.
Dan gaat het in 1 keer naar Las Vegas waar we nog wat gaan shoppen (moet ook gebeuren...) in de Fashion Mall. Maar eerst genieten we nog een hele tijd van de zon op een terrasje bij The Venetian.

's Avonds gaan we, ook al volgens traditie, eten in het Hard Rock Café.
The Strip laten we deze keer wat hij is, maar op weg van het restaurant naar de parking onder de Aria, valt het op hoe bijzonder rustig het is. Geen massa's mensen op de trottoirs, maar zelfs ganse stroken waar er helemaal niemand loopt. Zo hebben we The Strip eigenlijk nog nooit gezien.

De koffers staan inmiddels gepakt en we hopen dat morgen om 9u30 het vliegtuig vertrekt richting Chicago en vervolgens naar Brussel..

De laatste blogpost met samenvatting van de reis volgt eerstdaags. Uiteraard zal de volledige blog dan ook verder aangevuld worden met info, foto's en video's.


Het weer: wolkeloze dag met temperaturen tussen de 0°C (Kanab) en 20°C (Las Vegas)

Overnachting in Best Western Plus Henderson
Aantal km gereden: 370

Geen opmerkingen:

Een reactie posten